Hypnotherapie is onder meer toepasbaar bij relatieproblemen, verslavingen (o.a. eetverslavingen), stoppen met roken, verminderen van fobieën en angsten – waaronder examenvrees – begrijpen en verwerken van dromen, verwerken van (jeugd)trauma’s, reduceren van pijn en ziekte, begrijpen en transformeren van gevoelens, gedachten en gedrag, niet goed functioneren in werksituaties, innerlijke conflicten en twijfels of gewoon ‘niet lekker in je vel zitten’.

Psychose en depressie zijn twee ziektebeelden waarbij hypnotherapie voorzichtig gehanteerd dient te worden. Zelf ben ik gespecialiseerd in het werken met mensen met psychosen. Er is veel voor je mogelijk!

Hypnotherapie is een zeer effectieve en doelgerichte methode. Resultaten worden over het algemeen sneller en bestendiger behaald dan bij andere therapievormen.

Ook  voor kinderen is hypnotherapie bijzonder effectief. Het kind heeft er direct baat bij. Ik heb zelf vele jaren ervaring met het werken met kinderen.

Ik geef ook opvoedingsadviezen, dus vraag gerust ook hier een consult over aan! Hiernaast geef ik ook familieopstellingen en raja-yoga (dit laatste in het masterjaar). Je kunt dus ook een familieopstelling aanvragen en een jaartraining raja-yoga volgen. Dit laatste kan gewoon voor je gezondheid, lekker in je vel zitten en spiritueel beter functioneren, maar ook  als therapeutisch 4e specialisatiejaar, indien je een erkende therapeutische opleiding volgt!